Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

VOYAGE SUR LES AILES DE LA MUSIQUE
      Μετά από προετοιμασία μηνών, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας , μέσα σε υποβλητική ατμόσφαιρα ,γευτήκαμε τους καρπούς  μιας αρμονικής και αγαστής συνεργασίας  ταξιδεύοντας  με τις νότες της γαλλικής μουσικής με τραγούδια από την Αναγέννηση μέχρι και τη σύγχρονη γαλλική ποπ.
Η χορωδία μαθητών και μαθητριών της πρώτης τάξης του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού με τις δροσερές φωνές τους οι μουσικοί μας , μικροί και μεγάλοι, οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριές μας μετέδωσαν τον ενθουσιασμό τους, μας συνεπήραν, μας συγκίνησαν και μας κατέπληξαν με τη δεξιοτεχνία τους.
Καθοριστική ήταν η συμβολή μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου της πόλης μας , του Γυμνασίου Μανιάκων, του Γυμνασίου Μαυροχωρίου και του 3ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς και των καθηγητών των δημόσιων αυτών σχολείων, κ. Κασκίτση Χαρίκλειας, κ.κ. Δημήτρη Μπρόβα και Κων/νου Ταμβάκη οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με την επίβλεψη και καθοδήγηση του όλου εγχειρήματος. Ωστόσο χωρίς την ευγενική υποστήριξη τόσο του καλλιτεχνικού διευθυντή όσο και του προσωπικού του Δημοτικού Ωδείου καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Ορεστικού το όνειρό μας δε θα γινόταν πραγματικότητα.
Στην προσπάθειά μας αυτή πολύτιμοι αρωγοί στάθηκαν οι διευθυντές όλων των εμπλεκόμενων σχολείων.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και το ακροατήριο που μας τίμησε  με την παρουσία και το θερμό του χειροκρότημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου