Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ .....ΧΡΩΜΑ

Ο Σύλλογος Καθηγητών  του  2ου Γυμνασίου πραγματοποίησε μια εθελοντική δράση με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Δήμου με σκοπό την θερμομόνωση και τον εξωραϊσμό του σχολείου μας.
Η προσπάθεια αυτή υλοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 με πολύ μεράκι, ενθουσιασμό και καλή διάθεση  και αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει ο εκλιπών διευθυντής του σχολείου μας  Ευάγγελος  Αποστολίδης  με  καθηγητές και μαθητές του σχολείου.
Στα πλαίσια της εθελοντικής αυτής προσπάθειας βάψαμε τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, τα παγκάκια του προαυλιου, έγινε διαγράμμιση των γηπέδων και καθαρισμός του χώρου.
Όλοι μας  αγκαλιάσαμε  με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον τη δράση και συνειδητοποιήσαμε πόσο εύκολα μπορεί να καλλιεργηθεί   σε όλους μας και κυρίως στα παιδιά μας η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνείδηση, να προταχθεί το κοινό καλό και να  επιτευχθεί η  ενεργός συμμετοχή στα κοινά. 
Ευχαριστούμε θερμά τη δημοτική αρχή για την αμέριστη συμπαράστασή της και την ενεργό συμμετοχή των εκπροσώπων της στη δράση. Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος πάντα βρίσκεται δίπλα μας.Το μεγάλο μπράβο ανήκει όμως στους μαθητές, -τριες μας που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους και συνεργάστηκαν με πολλή χαρά.
Ευχή όλων μας να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή και στο μέλλον και να ακολουθήσουν και πολλές άλλες αντίστοιχες δράσεις, οι οποίες θα καταδεικνύουν το ενδιαφέρον μας και την αγάπη μας για τον χώρο που μας περιβάλλει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου