Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Το σχολείο μας έλαβε 4 προσφορές από τουριστικά γραφεία για την εκδρομή της Γ΄Τάξης στην Αθήνα οι οποίες έχουν ως εξής:
     1.FOURKIOTIS TOURS 5720€ (με Φ.Π.Α.)Μεταφορά Καστοριά-Αθήνα-Καστοριά,2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο AIROTEL ALEXANDROS 4*, μεταφορές των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα, ομαδική ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και η διαμονή των συνοδών-καθηγητών δωρεάν.
     2.KACTORAC M.A.E. Γραφείο Τουρισμού 5390€ (με Φ.Π.Α.) Μεταφορά Καστοριά-Αθήνα-Καστοριά, 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο PRESIDENT 4*, μεταφορές των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα , ομαδική ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και η διαμονή των συνοδών-καθηγητών δωρεάν.
     3.PERPERIDIS travel 4290€ (με Φ.Π.Α.) Μεταφορά Καστοριά-Αθήνα-Καστοριά,2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο AIROTEL ALEXANDROS 4*, μεταφορές των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα και ομαδική ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και η διαμονή των συνοδών-καθηγητών δωρεάν.
     4.Γραφείο Γενικού Τουρισμού PANAGIOTIS PERPERIDIS Holidays 3795€ (με Φ.Π.Α.) Μεταφορά Καστοριά-Αθήνα-Καστοριά, 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο AIROTEL ALEXANDROS 4*,μεταφορές των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα και ομαδική ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η διαμονή των συνοδών-καθηγητών δωρεάν.
       Η επιτροπή, αφού μελέτησε διεξοδικά  τις τέσσερις προσφορές των πρακτορείων και αφού έλαβε υπόψη της την ασφάλεια, το οικονομικό συμφέρον των μαθητών του Σχολείου και την αξιοπιστία των πρακτορείων, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την μετακίνηση-διαμονή-περιήγηση των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού PANAGIOTIS PERPERIDIS Holidays το οποίο είχε την οικονομικότερη προσφορά.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου